Over ons

dennisProfessioneel en deskundig belastingadvies is werk voor vakmensen. Deze website is onderdeel van de dienstverlening van Duijd fiscalisten. Een fiscaal juridisch adviesbureau dat zich enkel bezighoudt met advisering over het belastingrecht. De oprichter van het kantoor, Dennis Heijmink, is meer dan tien jaar als adviseur werkzaam. Als gedreven en enthousiast fiscalist helpt hij particulieren en ondernemers de belastingheffing tot een minimum te beperken.

Hij is duidelijk en helder. Met een scherp uurtarief houdt hij de adviezen betaalbaar. Een goede fiscalist hoeft immers geen € 200 per uur te kosten. Hij heeft passie voor zijn vak en hij weet waar hij over spreekt. Hij ziet het fiscale recht dan ook niet als een belasting, maar als een bevrijding. Naast zijn werk als adviseur treedt hij op als spreker en is hij fiscaal docent voor ervaren accountants en administrateurs.

Offerte erfbelasting aanvragen
Voor het verzorgen van een aangifte erfbelasting kunt u hieronder een offerte aanvragen. Omdat de werkzaamheden van de adviseur sterk afhankelijk zijn van de feiten verzoeken wij u zo veel mogelijk informatie aan te reiken. De belastingadviseur kan dan direct nagaan of een belastingbesparing te realiseren is. En het geeft hem tevens de mogelijkheid om voor u een persoonlijke en concrete offerte op te stellen. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn. Duidelijk en helder, want zo hoort het te zijn.

mr. D.C.H. (Dennis) Heijmink RB

service@erfbelasting-aangifte.nl
+31 (481) 820 998
Postbus 40
6680 AA Bemmel
Bezoekadres
De Houtakker 36
6681 CW Bemmel

Bank: NL04 RABO 01311.05.280
KvK: 72043385

Vrijblijvend contact met een erfbelastingadviseur:CONTACT OPNEMEN